Cabinet stomatologic

Dr. Ionuț Vasilof

Mă numesc Ionuț Vasilof.

Ultima formă de învățământ pe care am absolvit-o este Facultatea de Medicină Dentară din cadrul Universității Carol Davila din București.

În prezent sunt medic stomatolog în cadrul clinicii Dentrust.

Ca orice proaspăt absolvent, am început cu o oarecare teamă. Nu știai ce urmează să îți intre în cabinet, ce problemă va avea pacientul respectiv și, mai important, dacă vei putea să îl ajuți. Pe măsură ce vedeam că pacienții pleacă fericiți de la cabinet, vă puteți imagina că și încrederea în mine a crescut. De atunci și până în prezent am reușit să rezolv cazuri din ce în ce mai complexe iar acum nu mă mai tem, ci aștept cu entuziasm următoarea provocare.

Dintotdeauna mi-a plăcut să ajut oamenii și să îi văd că zâmbesc. În calitate de medic stomatolog, reușesc să le îmbin pe amândouă – pot aduce contribuția mea la aspectul final al fiecărui zâmbet și reușesc să îi ajut pe toți pacienții care trec pragul clinicii noastre.

Sunt o fire extrovertită. Îmi place să râd, să glumesc să petrec timpul cu familia și prietenii și cred că vorbesc un pic cam mult.

Răbdarea cred că mă ajută destul de mult în ceea ce fac. Uneori ai nevoie de mai mult timp decât ți-ai propus pentru a duce la bun sfârșit intervenția și nu trebuie să-ți pierzi răbdarea pentru că atunci riști să faci o greșeală care ar putea afecta durata tratamentului. Îmi place să acord fiecărui pacient de la clinica noastră timpul necesar în funcție de afecțiunea de care suferă pentru ca totul să decurgă fără probleme.

De fiecare dată când pacientul pleacă fericit cred că este o mare realizare personală, indiferent de gradul de dificultate al cazului. Este foarte frumos să întâlnesc foști pacienți pe stradă și să-i văd că mă salută, în loc să mă evite. Asta îmi spune că am facut ceva bun de care pacientul este mulțumit, lucru care nu poate decât să mă bucure.

Cel mai fericit moment din viața mea a fost nașterea băiatului meu, Eduard. Vă spun sincer că ceea ce am simțit atunci nu am mai simțit niciodată și cred că nici nu pot defini în cuvinte experiența.

Uitându-mă în urmă, nu cred că am avut un moment care să mă doboare. Au fost câteva hopuri peste care am trecut, însă, cu bine pentru că am avut alături familia și prietenii.

Un site care îmi place foarte mult este https://interestingengineering.com. Nu are legătură cu profesia mea dar îmi place să mai urmăresc din când în când noutăți din inginerie.
Specialist în :
Image
Art of dental surgery.

SERVICII

Utile

CONTACT

dentrust-auriu.png