Clinica stomatologică Dentrust

La Clinica Dentrust, prioritatea noastră este să asigurăm un act medical de înaltă calitate, minim invaziv, într-un cadru modern, curat și primitor. De aceea, spațiul nostru este dotat cu echipamente de ultimă generație pentru a le putea oferi pacienților noștri o gamă largă de investigații și proceduri – de la imagistică, ortodonție, chirurgie dentară, edodonție, profilaxie, parodontologie, pedodonție, protetică, profilaxie, până la estetică dentară și facială.

Suntem de părere că fiecare detaliu este important, de aceea avem grijă să le oferim pacienților noștri o ambianță primitoare și un decor armonios pentru ca vizita la cabinetul stomatologic să fie una plăcută atât pentru cei mai mici dintre pacienți, cât și pentru adulți. În cadrul clinicii noastre, fiecare medic joacă un rol important. De aceea, lucrăm zi de zi împreună pentru a asigura atât succesul intervențiilor de rutină, cât și reușita celor mai complexe cazuri clinice. Profesionalismul, seriozitatea, pasiunea și dedicarea ne caracterizează munca în fiecare moment.

Dacă aveți orice fel de întrebări legate de serviciile noastre, vă invităm să consultați și resursele de mai jos.
0
Peste 9000 de implanturi dentare
0
Peste 3000 de intervenții chirurgicale
0
Peste 900 de aparate dentare aplicate
0
Peste 7000 de pacienți fericiți
implant dentar
Procedura de implant dentar reprezintă o soluție modernă și avantajoasă pentru tratarea diverselor tipuri de edentații (atât parțială, cât și totală), având o rată de succes semnificativ mai mare față de alte metode de tratament.
aparat dentar
Aparatul dentar este o soluție de tratament ortodontic destinată atât adulților, cât și copiilor. Ea presupune aplicarea unui anumit grad de presiune pe dinți pentru a-i deplasa în poziția corectă, în scopul remedierii unor anomalii dento-maxilare.
fatete dentare
Fațetele dentare reprezintă o metodă de tratament restaurativă sau cosmetică menită să îmbunătățească aspectul estetic al danturii unei persoane. Acestea sunt realizate în cadrul laboratorului și se remarcă prin faptul că pot schimba semnificativ culoarea sau forma dinților.
coroana dentara
Coroanele dentare sunt lucrări protetice care îmbracă partea vizibilă sau coroana dintelui. Ele imită ca formă, mărime și culoare estetică a dinților naturali și trebuie să îndeplinească toate funcțiile acestora.
Albire dentară
Majoritatea persoanelor își doresc un zâmbet strălucitor și radiant. De cele mai multe ori, pentru a-l obține, pacienții apelează la diverse tratamente de albire dentară profesională.
Proteză dentară
Protezele dentare reprezintă dispozitive medicale protetice fixe sau mobile care au rolul de a înlocui dinții lipsă. Ele pot fi totale sau parțiale și sunt realizate de regulă din porțelan sau acrilat.
Aparat dentar copii
Părinții ar trebui să acorde atenția cuvenită sănătății dentare a celui mic pentru că prevenția este cel mai bun tratament în cazul afecțiunilor ortodontice. Există o serie de probleme care pot fi corectate de la o vârstă foarte fragedă.
Radiologie dentară
Radiografiile dentare sunt instrumente esențiale pentru buna desfășurare a activității oricărui specialist și pentru oferirea unui act medical de calitate tuturor pacienților, dat fiind faptul că există o serie de afecțiuni dentare care nu pot fi depistate decât cu ajutorul radiografiilor
Extracție dentară
Extracția dentară sau exodonția este o intervenție chirurgicală prin care se îndepărtează un dinte afectat. Apelăm de regulă la această procedură ca o ultimă soluție, atunci când dintele afectat nu poate fi salvat prin nicio altă metodă.
Parodontoză
Parodontoza sau boala parodontală este o afecțiune cronică a cavității bucale. Aceasta afectează atât gingia, cât și țesuturile de susținere ale dintelui. În timp, dacă boala nu este depistată și tratată corespunzător, ea poate duce la pierderea dinților.
Gutieră
Gutierele reprezintă dispozitive intra-orale din plastic folosite pentru protejarea dinților, buzelor și obrajilor pe timpul nopții în cazul pacienților care suferă de bruxism (scrâșnitul din dinți), însă ele pot fi utilizate și pentru diverse tratamente ortodontice sau de albire a dinților.
Detartraj cu ultrasunete
Detartrajul se realizează la cabinetul stomatologic și este esențial pentru fiecare dintre noi să apelăm periodic la un tratament profesionist deoarece tartrul dentar netratat poate duce în timp la apariția bolilor parodontale.
Image
Art of dental surgery.

SERVICII

Utile

CONTACT

dentrust-auriu.png