Implant dentar Biomet Osseotite

Implant dentar Biomet Osseotite

Implantul dentar Biomet Osseotite face parte din seria celor mai noi și inovatoare implanturi produse de Zimmer Biomet Holdings INC., un lider recunoscut pe piața dispozitivelor medicale ortopedice și de reconstrucție dentară, cu produse distribuite în peste 100 țări.

Implantul dentar Biomet Osseotite și-a dovedit eficiența în numeroase studii clinice de până acum și se remarcă față de alte tipuri de implanturi prin suprafața Osseotite (creată special pentru a facilita osteointegrarea). Osteointegrarea este procesul cheie pentru succesul oricărui implant dentar pe termen lung pentru că determină acceptarea acestuia de către pacient și elimină riscul apariției complicațiilor post-operatorii.

Suprafața Osseotite a acestui tip de implant asigură o conexiune perfectă cu osul, oferă stabilitate și integrare eficientă cu țesuturile pacientului și elimină riscurile de deplasare ale lucrării.

Datorită construcției, implantul Biomet Osseotite asigură o suprafață mare de contact a implantului cu osul și ferește pacienții de riscul dezvoltării periimplantitei, un proces inflamator al gingiei și al osului alveolar care poate avea loc după procedura de implant dentar. Dacă periimplantita nu este controlată, riscul de eșec al procedurii de implant dentar este crescut iar pacientul poate suferi pierderi osoase.

Programează-te acum într-una din locațiile noastre!

Intră în legătură cu consilierul nostru pentru informații legate de disponibilitate, servicii oferite și prețuri.

De ce Biomet Osseotite?

 • Este unul dintre cele mai cercetate și documentate implanturi dentare de pe piața de profil din prezent
 • Este un tip de implant care și-a dovedit proprietățile și eficiența pe termen lung în numeroase studii clinice, cu o rată de succes cumulativă de 98%
 • Unul dintre aceste studii, desfășurat pe o perioadă de 5 ani a dovedit că nu există un risc crescut de peri-implantită în cazul Biomet Osseotite în comparație cu alte tipuri de implanturi
 • Suprafața Osseotite reprezintă o inovație în domeniul implanturilor dentare atât pentru profesioniștii de la cabinet, cât și pentru pacienți – riscul de respingere al implantului dentar sau de a dezvolta alte complicații după inserarea acestuia sunt minimale datorită contactului mare dintre implant și os

Implantul dentar Biomet Osseotite are o suprafață gravată cu acid care facilitează osteointegrarea, chiar și în cazul pacienților cu structuri osoase fragile, un mare avantaj față de alte tipuri de implanturi care nu pot fi inserate în lipsa unei structuri osoase îndeajuns de puternice.

În plus, construcția implantului dentar Biomet Osseotite susține activarea trombocitelor pentru a grăbi procesul de vindecare.

Clasificare implant Biomet Osseotite

Familia de implanturi dentare Osseotite cuprinde o serie de implanturi disponibile în mai multe lungimi și diametre și cu diverse proprietăți pentru a acomoda o paletă largă de cazuri clinice, de la cele mai simple la cele mai complexe. Mai mult, ele au fost create și pentru a ușura munca specialiștilor în chirurgie și implantologie. Aceștia pot alege rapid dimensiunea și proprietățile implantului în funcție de cazul cu care se confruntă.

Toate tipurile de implanturi Biomet Osseotite, însă, beneficiază de avantajele gamei per ansamblu, de prestigiul companiei producătoare Zimmer Biomet și de tehnologia inovatoare de osteointegrare. Iată câteva dintre cele acestea:

 • Osseotite 2 (4 mm)
 • Osseotite 2 (5 mm)
 • Full Osseotite Tapered Certain Internal Connection
 • Full Osseotite Tapered External Hex Connection
 • Osseotite Certain Prevail Expanded Platform Internal Connection
 • Full Osseotite XP Certain Internal Connection
 • Full Osseotite Certain Tapered Implant

În plus, implantul dentar Biomet Osseotite, asemeni celorlaltor produse de reconstrucție dentară marca Biomet Dental nu necesită o perioadă extinsă de pregătire înainte de inserare, nici pentru pacient, nici pentru profesionist și se caracterizează printr-un timp de recuperare redus.

Rezultatul final este unul estetic, precis și durabil pentru toți pacienții, inclusiv cei cu o sănătate orală precară sau o structură osoasă fragilă.

Image
Art of dental surgery.

SERVICII

Utile

CONTACT

dentrust-auriu.png