Implant dentar Zimmer Biomet T3

Despre implantul dentar Zimmer Biomet T3

Implantul dentar Biomet T3 reprezintă una dintre cele mai noi adiții din domeniul implantologiei moderne. Tehnologia inovatoare care a stat la baza acestui tip de implant are ca scop livrarea celor mai bune rezultate din punct de vedere estetic, dar și protejarea țesuturilor pacientului.
Implantul dentar Biomet T3 este un tip de implant contemporan hibrid care oferă o integrare optimă în structura osoasă a pacientului. Această soluție de ultimă oră le permite acestora să-și recapete frumusețea zâmbetului printr-o procedură minim invazivă asupra țesuturilor, să se bucure de o lucrare sigură cu șanse minime de complicații și de o acomodare rapidă cu noul dinte.
Implantul dentar Biomet T3 este fabricat în Statele Unite și reprezintă ultima adiție din portofoliul companiei americane Biomet 3i, fiind rezultatul expertizei specialiștilor din domeniul implantologiei și un etalon în domeniu la momentul de față.

Programează-te acum într-una din locațiile noastre!

Intră în legătură cu consilierul nostru pentru informații legate de disponibilitate, servicii oferite și prețuri.

Prin ce se diferențiază implanturile Biomet T3?

Disponibile și în Europa și Australia din iunie 2015, implanturile dentare T3 reprezintă produse fiabile și inovatoare. Ele vin însoțite de kit-uri chirurgicale pentru a facilita pregătirea acestora la cabinet, dar și procedura de inserție propriu-zisă.
Implanturile scurte Biomet T3 sunt disponibile în diametre de 5, respectiv 6mm și oferă profesioniștilor un protocol chirurgical familiar, fără a mai fi nevoie de proceduri de grefare osoasă verticală.
Procedura de inserție a acestui tip de implant este minim invazivă, necesită un timp de tratament mai redus și are o incidență de risc mult mai scăzută.
Din aceste motive, implantul Biomet T3 presupune o procedură mai simplă de executat pentru medicul stomatolog, oferind un grad mai mare de confort atât specialistului, cât și pacientului în comparație cu alte metode de tratament mai extinse ca timp și cu riscuri mai mari.

Avantajele implantului dentar Biomet T3 pentru pacienți

Forma implantului garantează stabilitate și o inserție corespunzătoare, astfel că fixarea este optimă de la început, dar și de-a lungul săptămânilor de vindecare – în studiile preclinice, implantul Biomet T3 a demonstrat o integrare superioară pe parcursul perioadei de vindecare, iar forma implantului și conexiunile protetice asigură o inserție optimă indiferent de tipul danturii pacientului sau de provocările fiecărui caz clinic în parte
Suprafața OSSEOTITE a implantului optimizează contactul cu osul, astfel că riscurile de deplasare sunt minimale. Din acest motiv, implantul Biomet T3 are o rată de succes foarte mare dovedită și recunoscută în sute de studii internaționale realizate până în acest moment
Rezultate estetice superioare – pacienții au la dispoziție o varietate de bonturi din care pot alege pentru adaptarea la orice tip de dantură
Coroana și implantul sunt conectate printr-un șurub de aur, garantându-se astfel rezistență pe termen lung

Compania Biomet 3i, un etalon în industria implanturilor dentare

Compania Biomet 3i LLC este un producător de top în domeniul implanturilor dentare și produselor conexe. De peste 20 ani, Biomet 3i realizează și distribuie produse de reconstrucție orală – componente ale implanturilor dentare și materiale pentru regenerarea țesuturilor.
Compania Biomet deține aprobări din partea CE și FDA și este recunoscută ca lider de piață pe sectorul materialelor implantologice, oferind una dintre cele mai complete game implanto-protetice din întreaga lume, alături de materiale performante pentru regenerarea osoasă sau pregătirea sitului implantar.
Fiind un nume sonor din industrie, Biomet 3i oferă o gamă largă de soluții în domeniul implantologiei adaptate nevoilor oricărui pacient, dar și ale profesionistului pentru un act medical de cea mai înaltă calitate.

Image
Art of dental surgery.

SERVICII

Utile

CONTACT

dentrust-auriu.png