Implant dentar Dentium

Despre implantul dentar Dentium

Dacă în trecut soluția înlocuirii unui dinte pierdut era puntea dentară, în prezent, grație evoluției tehnicilor implantologiei moderne, implantul dentar a devenit cea mai sigură și uzuală metodă de tratament recomandată de specialiști.

Oferta disponibilă este variată, menită să facă față diverselor afecțiuni ale pacienților, dar și criteriilor de ordin estetic importante pentru aceștia. Alegerea implantului potrivit se face respectând indicațiile specialistului în implantologie, în funcție de cazul fiecărui pacient în parte.

Programează-te acum într-una din locațiile noastre!

Intră în legătură cu consilierul nostru pentru informații legate de disponibilitate, servicii oferite și prețuri.

Implanturile dentare Dentium

Dentium Co LTD. este o companie coreeană care distribuie implanturi dentare de calitate încă din anul 2000, în colaborare cu institute de cercetare, specialiști și universități. Scopul companiei este de a oferi clienților implanturi dentare care se definesc prin cuvântul cheie eficiență.

Compania nu activează, însă, doar în domeniul implantologiei, ci își direcționează resursele și eforturile și spre generarea soluțiilor viabile pentru regenerarea dentară și îmbunătățirea diverselor proceduri de adiție de os.

Implanturile Dentium sunt distribuite în peste 70 țări și sunt acreditate ISO, îndeplinind cele mai înalte standarde de calitate impuse în materie de dispozitive medicale.

Tipuri de implanturi dentare Dentium

Implanturile dentare Dentium se remarcă atât prin design, cât și prin funcționalitate, oferind pacienților osteointegrare superioară, demonstrată în numeroasele studii clinice realizate până în prezent. Oferta companiei cuprinde următoarele tipuri de implanturi:

 • SuperLineare un design conic iar construcția sa reduce riscul de supraîncălzire și permite inserarea imediată
 • Implantiumbontul protetic se potrivește oricărui diametru de implant, asigurând o fixare optimă și stabilitate
 • Simple Line II

Toate cele trei implanturi se remarcă prin suprafața S.L.A care asigură o conexiune perfectă între implant și os, contribuind la prezervarea țesuturilor. Capătul neted al implanturilor minimizează riscul de perforare a osului iar pierderea de os marginal din jurul implantului este minimală.

Alături de implanturi, Dentium oferă profesioniștilor din domeniul implantologiei kit-uri și instrumente chirurgicale menite să completeze și să simplifice intervențiile chirurgicale și să asigure cele mai bune rezultate pentru pacienți.

Avantajele implanturilor dentare Dentium

 • Osteointegrare superioară datorită suprafeței S.L.A (asigură o zonă de contact crescută între os și implant) – grație acestei construcții, implantul este acceptat mult mai ușor de către os și astfel rezultă o perioadă de vindecare mult mai scurtă pentru pacient
 • Îmbunătățirea dicției și a esteticii faciale
 • Rezistență pe termen lung datorită materialelor de calitate din care sunt alcătuite
 • Fixare optimă și stabilitate, cu resorbție osoasă marginală minimală
 • Au același tip de conexiune cu bonturile – astfel, pacienții nu mai trebuie să-și facă griji pentru că alegerea bonturilor nu mai depinde de dimensiunea implantului
 • Timp redus de inserare a implantului
 • Raport atractiv preț/calitate – fiind unul dintre liderii recunoscuți în domeniul implantologiei moderne, implanturile dentare Dentium oferă calitate și simplitate la prețuri atractive pentru pacienți
 • Rezultate estetice superioare, datorită bonturilor de zirconiu

Indicații suplimentare

În funcție de tipul de implant ales și de specificul fiecărui caz, perioada de acceptare a implantului și de osteointegrare poate varia (aproximativ 4 luni). După această perioadă, medicul stomatolog poate începe lucrarea protetică (montarea bontului și a coroanei dentare).

Specialistul în implantologie este cel mai în măsură să recomande implantul potrivit, însă câțiva indicatori pe care îi putem avea și noi în vedere atunci când alegem un implant dentar sunt rata de succes în studiile clinice, prestigiul companiei producătoare, gradul de acceptare al implantului, dar și potențialul estetic și funcțional.

Image
Art of dental surgery.

SERVICII

Utile

CONTACT

dentrust-auriu.png